Menu

Stage Marketing en Communicatie

Full-/parttime/, Tijdelijk, Stage (bij voorkeur minimaal 6 maanden) Start: er is per direct plaats voor een stagiair

Wil jij een stage waar je elke dag plezier hebt?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een enthousiaste stagiair(e) die wil meewerken en -denken op de afdeling Marketing & Sales.

Wie zijn wij en wat doen we? 

Wij zijn Forque! Een organisatieadviesbureau in Enter aan de A1, die gespecialiseerd is in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de realisatie van verbeteringen bij verschillende organisaties. Wij verbinden bedrijfsprocessen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme consultants die de klant onbevangen tegemoet treden en daardoor vaak met onverwachte oplossingen komen, waarvan klanten enthousiast raken. Check www.forque.nl voor meer informatie. 

Wat verwachten we van jou? 

We zijn eerlijk: er is bij Forque op marketing- en communicatiegebied nog genoeg werk te doen! Zo zijn we op dit moment bezig met diverse projecten zoals een nieuwe website, implementatie van een mailingtool, vormgeven van ons beeldmateriaal en naamsbekendheid. Naast deze projecten werken we ook aan diverse marketingcampagnes, onze sales toolkit, marketing automation en huisstijl. En dan niet te vergeten onze daily business zoals het up-to-date houden van onze social mediakanalen. 

Ben jij die stagiair die van ons wil leren en van wie wij ook kunnen leren? Ons inspireert en zich laat inspireren? Die aanpakt, flexibel en creatief is, bruist van de ideeën en een “vlotte pen” heeft? Als jij je hier (grotendeels) in herkent en het een kans en uitdaging vindt om ons te ondersteunen bij bovengenoemde projecten en werkzaamheden, dan zoeken wij jou!

Wat mag je van ons verwachten? 

Je komt te werken in een team dat op een plezierige manier samenwerkt en ook gezellige dingen doet met elkaar. Samen zorgen we ervoor dat je stage zo plezierig en leerzaam mogelijk wordt. Je krijgt wel een kleine stagevergoeding waar je niet rijk van zult worden. Maar… na deze stageperiode zijn jij en wij een schat aan ervaring rijker en dat is onbetaalbaar. En wie weet vinden we elkaar zo leuk dat we je graag blijven zien.

Mocht je al eerder willen beginnen, ook om elkaar al wat beter te leren kennen, dat mag natuurlijk! Dan noemen we het gewoon voor die korte tijd even een bijbaan in plaats van een stage. 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt in diverse projecten op het gebied van marketing en commercie. Je krijgt te maken met verschillende marketing- en communicatiemiddelen en de mogelijkheid om te werken aan je communicatievaardigheden. Op het moment hebben we diverse opdrachten. In overleg kies je een stage/afstudeeropdracht die bij jou past.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke stage/afstudeeropdracht.
 • Een stagevergoeding.
 • Informele maar professionele werkomgeving.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch, bedrijfsmatig en sociaal gebied.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent sociaal en communicatief en kan werken in teamverband.
 • Je bent in staat om zelfstandig (deel)producten te kunnen realiseren.
 • Je bent initiatiefrijk en flexibel.
 • Commercieel denkvermogen.
 • Ervaring op gebied van social media.
 • Kennis van Microsoft Office (MS Word / PowerPoint).
 • Bekend met Photoshop, Illustrator en/of InDesign.
 • Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid.

Je werkweek is afhankelijk van de eisen van jouw opleiding en kun je in overleg met jouw leidinggevende inrichten. 

Interesse? Klik op solliciteren!

Voor vragen kun je contact opnemen met Corine Meppelink, marketing manager via M:+31(0)6- 21 39 32 88 of E: marketing@forque.nl.

Contactpersoon vacature