Hallo nieuwe collega!

Jij bent analytisch sterk, een echt mensen-mens die het leuk vindt om samen te werken. Je begrijpt dat bij verandering meer komt kijken dan een goed advies. Hoe je in het leven staat is belangrijker dan je opleiding en je durft in iedere situatie jezelf te zijn. Welkom bij Forque!

Kom jij ons huidige team versterken? Forque heeft plek voor gedreven, bevlogen en getalenteerde businessconsultants, projectmanagers, developers en AFAS experts.

Wij vragen van jou een proactieve instelling en de bereidheid je tot het uiterste in te spannen. Samen realiseren we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zin om te werken bij Forque? Check snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

           

Onze vacatures

Open sollicitatie

Geïnteresseerd? Bekijk de vacature hier.   

 

Support Businessconsultant

Geïnteresseerd? Bekijk de vacature hier.   

 

 

Onze vacatures

Open sollicitatie

Geïnteresseerd? Bekijk de vacature hier.

 

Support Businessconsultant

Geïnteresseerd? Bekijk de vacature hier.

 

 

 

 

      

 

Dit is ons team
Als medewerker van Forque werk je in een informeel team. Jouw enthousiasme en eigen initiatief worden gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je een gezonde balans vindt tussen werk en privé. Werken met plezier is een van onze kernwaarden.

Onze businessconsultants werken meestal op locatie bij de opdrachtgever, maar komen iedere maand samen op kantoor om kennis te delen, elkaar scherp te houden en de stand van zaken door te nemen.

Jij bloeit op van samenwerken
Wanneer je een carrière ambieert als businessconsultant, developer, projectmanager of een andere rol bij Forque, werk je samen in een inspirerend team van professionals. Samen gaan we steeds voor een persoonlijke benadering. Zowel naar jouw collega’s toe als naar onze klanten, waar we altijd kiezen voor een aanpak op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking garant staat voor positieve resultaten.  

Onze kernwaarden

  • Kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons centraal. Dit bereiken wij door nauw samen te werken met onze klanten.
  • Plezier. Werken bij Forque doe je met plezier! Plezier verbindt, zet je in beweging en geeft energie. 
  • Ontwikkeling. Wij zoeken altijd naar het maximaal mogelijke. Bij Forque heb je dan ook volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

       

          

LAATSTE VACATURES

Open sollicitatie

 

 

 

 

OVER ONS

Forque is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen. 
Lees meer over Forque

CONTACTGEGEVENS

Forque Advisory Services NL BV
Vonderweg 46a
7468 DC Enter
T: +31 (0)85 - 27 33 490
E: 
info@forque.nl

 

 

 

 

 

 

          

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden

 

Copyright Forque | Alle rechten voorbehouden